2007. szeptember 15.

Megnyugtatásul...

...közlöm, hogy ma nem vártam el senkitől semmit, csakis magamtól, de az persze nem számít :) Hála Istennek, volt vendégem is, sőt, kettő is, így igazán nem panaszkodhatom. Szeretem a vendégeket, na. Vacsora közben sikerült megbeszélnünk Hannával olyan dolgokat is, amelyek mostanában elmaradtak, mert nem volt rá lehetőségünk. Olyan jók az ilyen őszinte beszélgetések. Az meg kifejezetten megnyugtatott, amikor elmondta, hogy mostanában annyira felszabadult a nevetésem, merthogy átlátott a szitán akkor is, amikor úgy nevettem, hogy közben minden fájt. Szóval, köszönöm Hanna.
Aztán elmentünk egy fotókiállításra. Nagyon-nagyon jók a fotók! Neves fotóművészek 700 munkáiból válogatták és rengeteg magyar van köztük. Ennek tisztára örültünk. Majd lesz Pesten is, meg Győrben is (ajánlom figyelmetekbe :). Lehet szavazni is, hogy melyik tetszik a legjobban. Na, itt elárulom, hogy volt egy havas biciklis kép, amellett döntöttem. Majd nézzétek meg, nagyon jóóóó!

1 megjegyzés:

Hannah írta...

Na Noi ne befolyásolj senkit a szavazásban!Mi lesz a többi képp??? Persze jó a havas bicikli is mert romantikus, de van nagyon vagány és eklektikus is, meg szürrealista(sort of).
És hát igen mostanában sokkal nyugodtabb vagyok felőled! De annyi előnye biztos volt az elmúlt időszaknak, hogy megerősödött a barátságunk.