2007. szeptember 11.

Legszívesebben...

... kint aludnék a csillagos égbolt alatt, annyira szép. Nem tudom, mikor láttam már ennyi csillagot, de nem mostanában. Igaz, néhány napja csak felhők voltak. A másik nagy gond, hogy könnyen be tud jönni bárki az udvarra, aztán nem igazán örülnék, ha kinyítnám a szemem és valaki ott állna, én meg be se tudnék szaladni a hálózsákban.
Aztán szívesen csatlakoznék Mártához, aki Aurora Borealist szeretne egyszer látni. Légy szi, szólj, ha indul az expedíció, habár lehet, hogy hamarabb észlelnénk Magyarországon, minthogy elindulnánk.
És azt hiszem, jobb lenne, ha inkább aludnék, mert röpke 4 óra 20 perc áll rendelkezésemre, hogy felkészüljek a holnapi, illetve már mai napra.
Jó éjt annak, aki még elolvassa ezt a nagyon hétköznapi gondolatsort, ígérem, holnap kárpótolom :)

u.i. "Ó, csillag, mit sírsz! Messzebb te se vagy,
Mint egymástól itt a földi szívek!" (Tóth Á.)

2 megjegyzés:

márta írta...

Rendben, szólok, de az nem mostanában lesz, ami nem is baj, mert azután mire vágynék? Esetleg arra, hogy visszamenjek. Én nagyon-nagyon szeretnék egy északi túrát valamikor. Tudod, ott lakik a Mikulás, meg rénszarvasok, meg Északi Fény, meg tavak, és Norvégiában fjordok...:)

Noémi-Ruth írta...

Érdekes, engem is nagyon vonz Észak, a nagy fenyőrengeteg, meg egyáltalán minden, ami azzal a földrésszel kapcsolatos. Mondjuk azt is megcsodáltam már, hogy van néhány közös író / költő kedvencünk, meg könyvünk. Tök jó!
Egyszer tényleg el kellene mennünk, de mondjuk azt mindenképp lesnünk kell, hogy mikor lesz ismét Északi Fény Magyarországon is :)))