2009. május 26.

Mindenféle

Új hetet kezdve az ember lánya próbálja számontartani az e heti feladatait. Nézzük csak: hétfőn képzés, ezzel együtt vizsga, kedden házicsoport, ajajjjj, arra is készülni kell, főleg imádságban, mert túl kevés leszek hozzá, szerdán tanulás, ja, meg ide-oda szaladgálás, csütörtökön egy csodás Művésznő meghallgatása (ha már az itthoni gyakorlását hősiesen végighallgattam, jöhet a főpróba zenekarral és kórussal :))), pénteken Bethesda esték, szombaton meg Kocsis Zoltán koncert. Ja, ezek csak a számomra kiemelendő mozzanatok, hisz lesz angol óra is, meg tanítás is, nem beszélve a Soul and Gospel fesztiválról, amire szintén jó lenne bepillantani. Azért nem ártana tanulni sem, halkan azért megjegyzem, hogy a hétfői vizsgám is 100%-os lett, szóval talán meg fogom állni a helyem az új munkahelyemen. Legalábbis remélem.
Kocsis Zoltánról meg mindenképpen el kell árulnom, hogy nagyon jó zongoraművész, és a Gyermekmentő kezdeti lépéseitől felajánlotta, hogy minden születésnapi koncertjét felajánlja az alapítvány munkájára. Tavalyin ugyebár ott voltam és hihetetlen volt. Így záróakordként idén is elmegyek, meg talán az elkövetkező években is nosztalgiaként :). Nemcsak. Szeretem a jó muzsikát, na és az idei is csodálatos lesz.
A naptáramon és a dolgozós gépemen pedig ez figyelmeztet: "Ne írj unalmas könyvet. A saját életednek és történetednek te vagy a szerzője." (Tornay A.)

Ésssss úgy néz ki, hogy nyáron megyek Bátor táborba. Ha esetleg valaki nem ismerné: olyan tábor, ahol beteg gyerekek 1000-el fognak örülni minden szépnek és jónak.

Nincsenek megjegyzések: