2009. április 22.

Mit is mondhatnék?

Sorra kapom a kedves sms-ket, e-maileket, szóban való köszöntéseket, így igazán különlegesre sikeredik a névnapom. Érdekes, hogy éppen ma jelentkezett egy naaaagyon kedves, volt csoporttársam, na, meg sorolhatnám. Hét elején egyik barátnőmmel beszélgetve, kért, hogy gyűjtsem össze, hányan szeretnek. Nos, egyszerűen nem jutok a lista végére...
Egyikük azt találta ki, hogy éppen ma írta le, milyennek is lát engem. Mivelhogy az elsődleges szeretetnyelvem az elismerő szavak és főleg a napokban hihetetlen sokat jelentenek az ilyen visszajelzések, engedtessék meg, hogy beilesszem Kati véleményét rólam: "Az első, amit megemlítenék, és ami nagyon szembetűnő, az a mosolyod és a jókedved, nevetésed. Hihetetlenül szép vagy, amikor mosolyogsz. A másik dolog, ami szintén kiül az arcodra, az a gondoskodó kedvességed, segítőkészséged. Nagy példa vagy nekem abban, ahogy kész vagy áldozatokat hozni másokért - lemondva kényelemről, és más jó dolgokról, amiket élvezhetnél helyette. Azt gondolom, hogy átlagon felüli értelmi képességed van. És nagyon tetszik a bátorságod, ahogy megnyitod a szívedet a blogodban - vállalva annak kockázatát, hogy ki hogy reagál, és inkább arra törekedve, hogy másokat bátoríts. Tetszik a szerénységed is. Mások sokkal kisebb képességekkel magasan hordják az orrukat, te viszont alázatos vagy. Nem véletlen, hogy olyan sok barátod van - egy ilyen hűséges, figyelmes, odaadó barát, akire lehet számítani, nagy-nagy kincs. Lelkiismeretes is vagy, bármit rád lehetne bízni, mert tuti, hogy megoldod. Becsületes vagy, és egyenes. Az az igazság, hogy bármelyik férfi összetehetné a kezét, ha egy ilyen társ lenne mellette, mint te. Hát... gyengeség most hirtelen nem jut eszembe semmi. De lehet, hogy olyan neked nincs is? ... :))" De van, bőven, szüleim és tesóim nem tudom, hogy a lista végére érnének-e... De jó tudni azt, hogy van, aki erősít az erősségeimben :)).
Köszönöm nektek ezt a csodás napot!! :)))

3 megjegyzés:

Kati írta...

Nahát! Isten időzítése fantasztikus. Annyira kedvesen és tudatosan irányítja életünk fonalát. Mindennap pont azokat az apróságokat és nagy dolgokat adja, amire szükségünk van. Olyan jó látni ezt a gondoskodó tudatosságot.
Szeretlek drága Nonókám!
:)))

Noémi-Ruth írta...

Köszönöm, annyira jó tudni! Tegnap akartam válaszolni, de Ruthéknál csavarogtam, mindjárt küldöm :))
Olyan jó, hogy vagy/vagytok!!!

Noémi-Ruth írta...

És várom már nagyon, hogy találkozzunk és hogy mesélj! :D