2007. december 17.

Hihetetlen,

de apa a tegnap sem kérdezte meg, hogy hol is töltöm a Karácsonyt. Ennek persze nagyon örülök, mert úgye meglepetést szervezünk a tesóimmal és jó lenne, ha tényleg sikerülne betoppani. Füllenteni nem tudok, agyaltam is 1000-el, hogy mit is mondjak, ha megkérdezik, hogy szabad leszek-e Karácsonykor és arra a következtetésre jutottam, hogy annyit mondok, hogy: "hát, tudjátok a nővérek sorsát...". Tudom, hogy nem tökéletes, meg ebből inkább az ügyeletre lehet következtetni, dehát na..., de eddig megúsztam :))))
Ééééésssss! Sikerült megoldani, hogy Jona megkapja a Good News könyvesboltból a legújabb Chapman CD-t. Már majdnem feladtam, amikor kicsit bonyolultan úgyan, de 3 ember segítségével sikerült megvenni.
Izgalmas Karácsony lesz azért, majd igyekszem nem arra gondolni, hogy ünnepek után kiderül, hogy januártól a Klinikán dolgozom-e vagy menesztenek. Egyre nyomasztóbb emiatt az osztály hangulata, de igyekszem Isten igéreteire támaszkodni, miszerint mindennap gondoskodni fog rólam is. A madarakat sem felejti el, gondolom, engem sem, eddig legalábbis nem tette...

2 megjegyzés:

Kati írta...

A Klinikán kívül más munkahelyek is vannak......
:)))

Aki mer az nyer! :)

Noémi-Ruth írta...

Tudom, mire gondolsz, Kati, de nagyon rosszul állok az angollal. És már annyit tanultam életemben, hogy lusta vagyok. Pedig úgy szeretném összeszedni magam és újra hatékonyan tanulni.
Aki mer, az meg van, hogy nagyot esik. Na, jó, nem rosszcsontkodom, tudom, mi a szíved vágya :DDD