2007. november 26.

Bontatlan boríték

Van egy, számomra nagyon kedves gyerekdalszerző és énekes, aki az én gyerekkoromat is megfényesítette a dalaival. Most is nagyon sok gyereknek szerez örömet, de most kicsit gondban vagyok, hogy leírhatom-e a nevét, mert amit vele kapcsolatban írni szeretnék, az a személyes életével kapcsolatos. Á, most névtelen marad (majd egyszer engedélyt kérek a neve leírására).
Na, hát úgye, ha már az ember gyerekeknek ír, akkor valószínű, hogy nagyon szereti őket és ért a nyelvükön. Ez az énekes nagyon! Viszont elmesélte, hogy magánemberként nagyon nehéz időszakokat élt át a feleségével, főleg amikor saját gyermekeiket veszítették el. Már az első elvesztése is nagyon fájdalmas volt. Ezután, elmondása szerint, mindig úgy állt ki a színpadra a gyerekek elé, hogy előtte a függönybe törölte a könnyeit a fájdalomtól. 8 év várakozás után, Isten csodát tett velük és lett egy kislányuk. Aztán, amikor ez a kislány 4 éves volt, testvére született, akit egy betegség miatt elvesztettek. Ez már nagyon nagy hit-krízis volt a számukra. Totál nem értették Istent. Aztán végülis Isten 3 borítékkal vigasztalta meg:
1. vannak borítékok, amelyeket már most kibonthatunk és megérthetjük, hogy mit miért tesz
2. vannak borítékok, amelyek tartalmát csak később értjük meg
3. vannak borítékok, amelyek ezen a Földön bontatlanok maradnak, aztán Istennek már nem is kell felbontania, mert személyesen ad választ ezekre...

6 megjegyzés:

márta írta...

Nem vele volt cikk a Familyben?

Noémi-Ruth írta...

De volt, de nem ott olvastam erről, hanem hallottam. Gondoltam, leírom magamnak, hogy emlékeztessen a saját borítékaimra...
Látom, te rájöttél, hogy kiről van szó :)) Esetleg meg tudnád mondani a cikk címét? kerestem a neten, mert így olvasom a Family-t, de nem jöttem rá, hogy melyik szól erről... Köszi!

márta írta...

Nem találom sehol az újságot. Azt hiszem, kölcsönadtam valakinek örökre.

Noémi-Ruth írta...

Nem baj,köszönöm, hogy megnézted, majd megnézem könyvesboltban.

Hannah írta...

Wow! Szóval ez az amiről meséltél! Hogy te mindig találsz ilyeneket!

Noémi-Ruth írta...

Istennek van megengedő akarata is.