2009. június 29.

Lényegtelen

Lényegtelen? Akkor minek vele foglalkozni? :)) - gondoltam magamban. Kisvirág olyan kedvesen invitált a játékba, hogy nem lehetett elsumákolni, így leírom életem egyáltalán nem lényegtelen dolgait. Szörnyű vagyok, nem? Hisz akkor hol marad a lényegtelenség? No, az az igazság, hogy amikor elolvastam Kisvirág lényegtelen dolgait, olyan érzésem volt, mint amit Anne Shirley rokonlelkeknek nevez. Vagy lehet, hogy azok vagyunk??? :)))

Nos, az én lényegtelenségeim...
1. lényegtelen, mennyi feladat elvégzését tűztem ki magamnak, ha emberekről van szó, és arról, hogy másnak segítsek, akkor nem tűrök megalkuvást, minden saját tervem füstbe ment tervvé válik.
2. lényegtelen, hányszor néztem végig az "A walk to remember" című filmet, újra és újra bőgök (ebben azért következetes vagyok).
3. lényegtelen, hogy alig férek már a könyveimtől és már dobozban is raktározódnak, ha egy értékes könyvet találok, nem hagyhatom a könyvesboltban (ezért újabban messze elkerülöm az ilyen jellegű kísértéseket).
4. lényegtelen, hogy már szinte üres a hütő, ha bevásárlásról van szó, akkor eszméletlen, mennyi kifogásom lesz (nos, nem vagyok tipikus nő, aki vásárlásokkal tölti a mindennapjait, ezzel engem ki lehet kergetni a világból).
5. lényegtelen, hányszor olvastam már el bizonyos könyveket és hogy hány idézetet idézek már fejből, a kedvencekre mindig van idő.
6. lényegtelen, hogy mennyit és milyen erősen harcolok Istennel, utóvégre mindig belátom, hogy Neki van igaza - mint mindig.

Nos, a játék lényege az lenne, hogy most nekem kellene 6 embert választanom, hogy írják le lényegtelen dolgaikat, de mivelhogy olvasóim közül már többen leírták és szabad, boldog emberek, így bárki leírhatja, aki idetéved és szívesen írna lényegtelen dolgokról, amelyek azért elég lényegesek :)).

3 megjegyzés:

gota írta...

lényegtelen leírni azt, ami lényegtelen.

:)

Noémi-Ruth írta...

ez jóóóóóóóó :DDDD

Adona írta...

de jo ez a listad :)
en csak most olvasom, mert - azt majd elolvasod nalam :)