2008. február 20.

Előre...

leszögezem, hogy egy férfi olvasómat sincs szándékomban megbántani a következő gondolatsorral, sokkal inkább az én csodálatos és különleges barátnőimet szeretném bátorítani, hogy igencsak értékesek és nem bennük van a hiba. Legyetek erősek, mert érdemes igazi jellemmel rendelkeznünk!

"A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett néha csak elvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű.
Az almák a fa tetején azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában ők csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára."

4 megjegyzés:

Hannah írta...

Na tudom most szégyelősen kéne mosolyognom és telfonon felhívni mennyire tetszik a bejegyzésed, de úgy dönöttem hogy bátor leszek!
Ja és hogy bátorítsuk a másik felet is. Mi fenntről drukkolunk, hogy a bárot vállkozó ne nagyon sérüljön és minnél előbb felérjen. Sőt imádkozni is szoktunk ezért. Remélem ez nyom azért valamit a latba!

Noémi-Ruth írta...

Biztosan nyom, Isten számon tartja az imádságokat :)) Örülök, hogy bátor voltál, jómagam is az voltam, amikor ezt a gondolatsort ide mertem illeszteni :))) Várom Isten csodáit! Mert Ő még mindig képes!

liv írta...

:D hehe, ez jó volt! De mióta nem szeretnek a fiúk fára mászni?! (tudom, egy ideje...)

Noémi-Ruth írta...

Hát, igen, ez az Lili :(, elég kétségbeejtő...