2008. június 12.

Végre össze van...

szerelve az összes bútorom. Mindez az én csodálatos bátyámnak, Jonának, Mariettának és Katának köszönhető, akik részt vállaltak e nemes feladatban. Katának még azért is hálás vagyok, hogy türelmesen fogadta és pl. zenével is biztosította a munkák jóízűségét. Nem gondoltam volna, hogy ilyen csodálatos lakótársat kapok, de Isten tudta, hogy hogyan kárpótoljon Pécs helyett. Hanna kérésére majd igyekszem feltenni képeket a kuckómról, hogy legyen kedve minél hamarabb meglátogatni. Persze ez nemcsak rá vonatkozik, szeretettel várok mindenkit :))).
Amit meg mindenképpen le szeretnék írni: különösen hálás vagyok Istennek azért, hogy sokszor nemet mond az imámra. Jó, hogy megóv bizonyos helyzetektől, kapcsolatoktól. Néha ad bepillantást az okra, máskor nem, de erős szeretnék maradni abban a meggyőződésben, hogy mindig a legjobbat teszi. Tendzin Gjaco írja: "Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse." Én ezt úgy írnám, hogy "isteni gondviselés és kegyelem".

2 megjegyzés:

Hannah írta...

Igen, igen!! Nagyon várom már a képeket. Na és a látogatási kedvem mindig a fizummal van egyenes arányban :) De szeptemberbe biztos, hogy szeretnék jönni!

Noémi-Ruth írta...

Várlak, mindig lesz helyed :))