2008. június 26.

Tiszta...

jó dolog, amikor lépésről-lépésre tanulunk meg dolgokat. Ugyebár amikor elkezdtem az új helyemen dolgozni, eléggé kétségbeestem a rengeteg információ áradattól. Ma már annyira evidens lett több dolog, hogy fel nem tudom fogni, miért is éreztem képtelenségnek ezt az egészet. Közben meg azt látom, hogy minden napnak elég a maga baja és teljesen fölösleges cipelni a holnapi vagy akár a tegnapi dolgokat. Sőt, Isten még kifejezetten arra kér, hogy terheljük rá aggodalmainkat. Nos, nekem ez nem megy könnyen. Valahogy úgy gondolom, hogy nekem hordoznom kell ezeket. Persze van, amit igen, mert az élethez tartoznak. De van olyan is, amiről tudom, hogy nem kellene, sőt, fölösleges. Különben is, ha kell is hordoznom, a nagyobb részét annak is felvállalja Isten. És ez már az Ő kegyelme...

1 megjegyzés:

Hannah írta...

Na kis aggódos, :) Van egy olyan érzésem, hogy Isten megakar ajándékozni Cilin keresztül valamivel. De azt nem árulom el hogy mivel.
És még itt egy kis szemelvény a női órából:
Isten minden egyes apró részletét megtervezte az életünknek. Péld.3,5-6 - az ösvényei- többes számba beszél az utjainkról, ami biztat bennünket arra, hogy minden utunkat (amiből nyílván valóan több van) előre elkészítette és egyengeti.